Despre noi

Cu o experienta de peste 20 ani in vanzarea de saltele si canapele va punem la dispozitie o gama larga de produse de cea mai buna calitate, care satisfac cele mai exigente pretentii.

Suntem cel mai mare depozit de saltele din zona Moldovei. Depozitul nostru este punct de lucru al producatorul, fapt pentru care va oferim cele mai mici preturi practicate pe piata .

Societatea noastra vinde produse care se adreseaza atat persoanelor fizice,persoanelor juridice cat institutiilor publice (spitale, camine, hoteluri).

Misiunea noastra este sa-i ajutam pe clienti sa-si aleaga cea mai buna saltea.Starea sanatatii tale depinde in mod direct de calitatea somnului si de gradul de relaxare al organismului tau.

 

Si de aceea am creat si un site cu saltele online ca sa va ajutam in mod direct si rapid.

Ne-am construit o echipa  din angajatii nostrii, echipa ce are are aceleasi valori comune cu telurile firmei noastre: servirea ireprosabila a clientilor si satisfactia celor mai exigente cerinte. Atat clientii nostrii cat si angajatii nostri sunt prioritati ale obiectivelor firmei noastre.

Spatiile de depozitare a saltelelor (peste 1100 mp) ne permit sa avem permanent aproape toate modelele pe stoc si sa va putem servi in cel mai scurt timp posibil.